3 çiftet shqiptare që asnjëherë nuk patën krizë martesore (FOTO)

Jemi mësuar të shohim që shumë emra të estradës i jepin fund beqarisë së tyre duke u martuar me personin që ata duan, por shpeshherë këto martesa edhe dështojnë duke mos zgjatur shumë.

Por më poshtë sovrani.info iu sjell 3 çiftet në estradën shqiptare të cilët nuk janë përfolur për ndonjë krizë në martesën e tyre dhe ata janë:

Naim Abazi&Mihrije Braha

Çifti me profesionin e njëjtë dhe që prej kohësh janë së bashku nuk janë përfolur për ndonjë krizë në martesën e tyre shumëvejçare, dhe nga kjo martesë kanë një djalë, Platorin.

images

mihrije-braha-naim-abazi

Gili&Ilir Berani

Njëri kompozitor e tjetri këngëtar këta janë çifti Gili dhe Ilir Berani, që jemi mësuar t’i shohim prej vitesh në krahët e njëri tjetrit dhe të lumtur, dhe nga kjo martesë disa vjeçare kanë dy djemë, Robertin dhe Redonin.

gili2

gili-005b-ilirberani

Vera&Sunaj Saraçi

Edhe pse me disa vite dallim në moshë, Vera dhe Sunaj Saraçi poashtu janë një ndër çiftet më të lumtura të estradës dhe pa ndonjë krizë në martesën e tyre, dhe ky çift kanë vetëm një djalë, Sevenin i cili po ashtu me profesion është këngëtar sikurse prindërit.

hqdefault (1)

hqdefault

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *