Befason nëna e Getit, shikoni sa seksi duket në minifund

Kemi të reja interesante nga çifti Sinan Hoxha dhe Andrra Destani.
marina geti

Ose të paktën kështu lihet të nënkuptohet nga hapja e një profili në instagram, me emrin “Andrra Couture”.

geti-3_1515180067-2856604

Sipas burimeve të sigurta për Arkiva News, bëhet fjalë për një atelie veshjesh cermoniale, e cila do jetë e pozicionuar në Tiranë, në Rr.Sami Frashëri, pranë Drejtorisë së Policisë.

geti-2_1515180066-2277500

Çifti për momentin kanë preferuar të mos flasin në lidhje më këtë lajm, pasi është një punë në progres. Por projekti duket se është mjaft ambicioz.

geti-1_1515180066-4039344

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *