E çuditshme por e vërtet: Laura është vajza e parë që martohet me veten

Duket e pabesueshme dhe mbase jo çdokujt do t’i shkonte në mendja, por Laura Mesi i ka habitur të gjithë duke u martuar me veten.

Instruktorja e fitness-it u martua me ceremoni, me fustan të bardhë e madje vendosi edhe vetë unazën.

Laura u shpreh se ideja për t’u martuar me veten erdhi pasi martesa e saj 12-vjeçare mori fund.

40-vjeçarja tha se një ditë mund të bjerë sërish në dashuri, por shtoi se mund ta jetojë një përrallë edhe pa princ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *