A është kjo Era Istrefi? Shikoni si ka qenë maturante…

Nuk kanë kaluar shumë vite nga koha kur Era Istrefi ishte maturante. Sot njihet si këngëtare rebele, nisur nga look-u i saj.

era istrefi

Dallohet kollaj se në fytyrë motra e vogël e Nora Istrefit ka kryer një sërë ndërhyrjesh estetike, për t’u duku siç është sot. Dallimin mund ta bëni dhe vetë.

auto_era-istrefi_15331429033100

era_3478

..

10314670-615319851900594-2159645514717026015-n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *