Fatale si Albana Osmani…vesh fustanin e kuq dhe…

Është një nga moderatoret shqiptare me linja më të bukura dhe një fakt të tillë e tregon gjithnjë.

ww_1505405070-2161144-300x164

Këtë herë ajo ka veshur një fustan të kuq mjaft të ngushtë ku tregon format e saj të kuruara. Gjithashtu nuk mund të kalojë pa rënë në sy as gjoksi i saj shpërthyes.

do_1505405016-5540758-224x300

Albana-Osmani-beautiful-albana-osmani-39373337-960-960-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *