Femra, nëse partneri nis e bën këto gjëra, duhet të reagoni!

Disa dashuri janë aq të fuqishme saqë ju mbysin dhe ju nuk kuptoni asgjë më. Por qëndrimi me këmbë në tokë është shumë i rëndësishëm. Kur partneri na thotë se na dashuron, ne priremi ta besojmë atë, edhe nëse nuk është gjithmonë e vërtetë. Por ka disa gjëra që mund t’ju bëjnë të kuptoni se një mashkull është vërtet i dashuruar. Këtu janë ato:

Ju dërgon mesazhe të papritura

Një djalë që shpesh ju shkruan, papritur, kur nuk e prisni, është, pa dyshim, i çmendur për ju. Është mënyra e tij për t’ju thënë se i mungoni dhe mendon për ju.

Duket të jetë i fortë si një shkëmb, por është shumë i ëmbël kur jeni së bashku

Nëse ai është serioz me njerëz të tjerë, por shpreh anën e butë dhe të ëmbël kur është me ju, ai është i tërhequr pas teje!

E kalon kohën e lirë me ju

Ekziston një dallim i madh në mes të mashkullit që dëshiron për të shpenzuar të gjithë kohën e tij të lirë me ju dhe mashkullit që ju fton për të dalë vetëm nëse kur ka një vend në agjendën e tij.

Ndan ushqimin me ju

A ta lë kafshimin e fundit të ushqimit tuaj të preferuar? Ai është i çmendur për ty.

Buzëqesh kur të puth

Është një tregues i qartë se ai pëlqen të të puthë dhe të do. Nëse një djalë buzëqesh ndërkohë që të puth, kjo është për shkak se ai është çmendurishti dashuruar me ty.

I tregon miqve tuaj për ju

A flet ai për ju me familjen dhe miqtë e tij? Nëse e bën këtë, është për shkak se ai dëshiron të fillojë t’ju përfshijë në rrethin e tij shoqëror dhe emocional. Tregon se do të forconi marrëdhënien tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *