Femrat duhet ta lexojnë patjetër! Shmangini këto gjëra gjatë ciklit, mund të jenë vdekjeprurëse

Kur i referohemi “asaj periudhe të muajit”, disa gra bekohen me një cikël të lehtë, por për shumë të tjera, këto ditë janë tejet shqetësuese.

11

Nëse jeni një nga ato femra që e kaloni ciklin me dhimbje dhe vështirësi, ka disa gjëra që nuk duhet ti bëni, në mënyrë kategorike.

2

Rekomandohet të mos kryeni marrëdhënie seksuale gjatë kohës që jeni me ciklin menstrual.

Megjithatë, nëse vendosni ta bëni, sigurohuni.

cikli-menstrual_menopauze_jetegjatesi-300x229

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *