Flet Damijano a është bashkë me Armelën?

I ftuar në emisjonin e Ermalit Damijano flet për daljen nga shtëpia dhe çdo gjë tjetër, mes tjerash edhe për lidhjen me Armelën, shkruan Artistët Shqiptarë.
Ai thotë se është ende bashkë me Armelën dhe se kanë nisur nga zero çdo gjë./Artistët Shqiptarë/

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *