Gjinekologët: Femrat që veshin tanga duhet ta lexojnë urgjentisht këtë!

Kini kujdes!

Tangat janë mbathje që kur i vishni ju bëjnë të ndiheni sensuale dhe të marrosni meshkujt.

Megjithatë duhet thënë se ato janë edhe të pakëndshme! Por, siç thotë një fjalë: Kushdo që dëshiron të duket bukur, duhet të vuajë pak!

S’ka dyshim që mbathjet klasike janë shumë më të rehatshme, por tangat janë mbathjet intime që një grua blen zakonisht për të kënaqur një mashkull! Dhe, sigurisht, nuk ka asgjë që një mashkull do më shumë!

Por a e dini se gjinekologët nuk e rekomandojnë përdorimin e zgjatur të tangave? Kjo është për shkak se mund të shkaktojë më shumë infeksione, në pjesët tona private, në krahasim me një palë mbathje normale.

Këshilla e ekspertëve është të vishni këtë trekëndësh seksi vetëm në raste të veçanta dhe këshillohet të mos i përdorni atë absolutisht në gjashtë situata.

Nëse jeni shtatzënë: Sepse gratë shtatzëna kanë një prirje më të madhe për infeksione vaginale.

Kur bën gjimnastikë: Veshja sportive zakonisht është shumë e ngushtë dhe stilastike. Kjo pëlhurë parandalon qarkullimin e ajrit në rajonin intim të femrës dhe gjendja bëhet edhe më e keqe kur fillon të ketë djersitje.

Gjatë ciklit menstrual: Pasi këto mbathje nuk përshtaten me pecetat. Dhe mund të ju turpërojnë.

Në rastin e mosmbajtjes së urinës: Pasi rrjedhje të vogla të urinës, shpesh një grua mund t’i ketë.

Tangat nuk këshillohen të vishen kur provon rroba të reja, pasi ato mund të kenë baktere. E kur ke një fustan ose fund shumë të shkurtër, pasi mund të infektohesh nga ambient përreth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *