Gruaja më leshatore në botë depilohet për dasëm

E prekur nga një sindromë e rrallë e njohur si Ambras, në vitin 2010 ajo hyri në rekordet Guinness si vajza më leshtore në botë.

Por tashmë Supatra “Nat” Sasuphan, një 17-vjeçare tajlandeze ka vendosur të depilohet për hir të dashurisë.

Ajo do të martohet me djalin e ëndrrave të saj, të cilin në një postim në Facebook e përkufizon “jo vetëm dashuria ime e parë, por dashuria e jetës sime”.

E reja është ndër të paktët rase të njohur, rreth 40 në të gjithë botën të prekur nga kjo sëmundje,por që pavarësisht kësaj nuk e ka penguar që të ketë një jetë normale.

Në vitin 2010 kur fitoi titullin botëror, deklaroi se nuk ndihej absolutisht ndryshe nga të tjerët dhe se ka shumë shokë dhe shoqe.

ta

ta-1

ta-3

ta-4

ta-2

ta-5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *