Ja çfarë bëjnë meshkujt kur femrat dalin në shopping! (Foto)

Për të gjithë meshkujt pjesa e shoppingut është njëra nga procedurat më të mërzitshme.

Nga momenti kur bashkëshortja ose e dashura ju fton t’i shoqëroni në shopping atëherë meshkujt do të dëshironin të bënin gjithçka tjetër përveç daljes në shopping.

Orët shndrrohen në ditë gjatë kohës kur e dashura ndërron dyqanet dhe vazhdimisht doza e nervozës tek meshkujt sa shkon e shtohet. Por në fakt në të shumtën e rasteve ato situata kthehen edhe në qersharake.

Për më shumë shikojeni fotografitë më poshtë.

j61468423543

j71468423547

j81468423557

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *