Ja sa është rritur djali i këngëtares së njohur

Nora Muçaj këngëtare e aktore që u popullarizua mjaftë rreth vitit 2000 e tutje, me këngë e videoklipe mjaftë të bukura, e pati një pauzë të gjatë në muzikë, për tu rikthyer sërish pas disa vitesh heshtje, shkruan “Kosovarja”.

nora

Rikthimi i dytë i këngëtares po ashtu rezultojë i suksesshëm, por nuk kaloj pa një mori thashethemesh, te cilat edhe i penguan.

nora1

E, nuk shkoj shumë dhe Nora e gjeti dashurinë e jetës. Ajo u lidh me këngëtarin e talentuar Mark Marku, me të cilin edhe u martua. Ata tashmë kanë edhe një djalë, Lekën simpatik, shkruan “Kosovarja”.

nora2

Edhe në rolin e nënës, Nora po duket mjaftë bukur. Ajo këto kohë po qëndron larg çdo aktiviteti artistik.

nora3_1515786738-4283915

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *