Ja si duket sot dashuria e parë e Noizyt, mamaja e Leandrës

Thonë që dashuritë e mëdha nuk veshin fustan të bardhë, por kujtimet mbeten aty.

noizy

Dhe Dorina me Rigelsin (Noizyn) kanë Leandrën kujtimin më të bukur të dashurisë së tyre disavjeçare.

noizy-2-1

Megjithatë ata sot nuk janë më bashkë dhe ndërkohë që Noizy vendosi të kthehej nga Anglia në Shqipëri për të realizuar ëndrrën e tij në muzikë, Dorina qëndroi në Angli bashkë me vajzën e tyre Leandrën. Kjo e fundit ia bën edhe më të bukur çdo ditë mami Dorit dhe kanë një marrëdhënie të shkëlqyer bashkë.

auto_Noizy_100_kile_21499446248

Leandra gjithashtu kalon kohë edhe me babain e saj i cili “dorëzohet” kur është para pikës së tij të dobët. Shumë prej jush besojmë e kuptuat që Lea i ngjan shumë mamasë së saj e cila ka zgjedhur të bëjë një jetë sa më të thjeshtë, ndryshe nga Rigelsi. intv.al

3-2

1-8

2-4 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *