Ju kujtohen Paloma dhe Diego, ja si duken ata sot (FOTO)

‘Kur ti të jesh e imja’ ishte seriali latino-amerikan më i pëlqyer nga shqiptarët.
Paloma dhe Diego ishin protagonistët kryesor që ishin dy të dashuruar por me pengesa në lidhjen e tyre.
Kanë kaluar shumë vite që nga roli i tyre në këtë serial dhe ata tani kanë ndryshuar.
Sergio Basáñez është emri i Diegos, ndërsa Silvia Navarro është e bukura Palomë.
Ja fotot se si duken këta dy aktorë.
paloma6-640x400

diego

diego2-640x480

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *