A ju kujtohet maturantja më e bukur e vitit 2013? Ja si duket tani ajo (Foto)

Është vlerësuar si maturantja më e bukur në tërë Kosovën gjatë vitit 2013. Ajo është Tringa Pajaziti e cila jeton në Prishtinë. Komente të shumta lidhur me dukjen e veçante janë dhënë për Tringen, nga të gjithë ata që i kanë parë fotografitë e saj, shkruan Infokusi.com

Nga ajo kohë prej se Tringës i është dhëne epiteti i bukurisë kaluan 3 vite dhe ajo tani është bërë akoma më e bukur. Ajo vërtetë shndrit dhe rrezaton ëmbëlsi.
Se sa ka ndryshuar ajo shikoni edhe ju vet ne fotografitë.

Foto
13227966_873500606128680_990840714_n
Foto
1483848_10201079443764503_1794675805_o-768x768
Foto
13103439_10206472321423074_2021132605312040968_n-300x300
Foto13096002_10206472323103116_4122820416525107431_n

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *