Kënga “Nuk ka si ajo” cover nga Teuta Krasniqi (Video)

Teuta Krasniqi përveç që është një aktore, moderatore e shkëlqyr del të jetë edhe një këngëtare e zonja.
E kush ka menduar se Teutës do t’i bie ndërmend që të këndonte këngën e Getoar Selimit (Ghetto Geasy) dhe (Kastriot Rexha) Majk kaq bukur?Më poshtë mund të shihni se sa mirë e këndon ajo këtë këngë në versionin e saj së bashku me Tarën për vajzën e saj të vogël Kaia.

"Nuk ka si Kaia Kaia Kaia s ka si Kaia…" Remake 😂😂😂

A post shared by Teuta Krasniqi (@teutakrasniqi) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *