Këtë fustan të Engjit i’a xhelozon edhe Learta

Engji ka një përkujdesje të veçantë në përzgjedhjen e fustanave.

engjellushe

E këtë shije të saj e lakmojnë edhe motrat e kunata e saj, përcjell ORAinfo.

Ajo ka veshur një fustan të gjatë shumë elegant dhe i thjeshtë. Engji në këtë fotografi ka marrë shumë komente pozitive.

engji

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *