Këto 4 shenja Horoskopi, mund të mos martohen kurrë

Ka shumë njerëz që u përkasin disa shenjave të horoskopit që janë të përkushtuar ndaj marrëdhënieve apo lidhjeve dashurore. Disa prej tyre rezistojnë më gjatë, ndërsa disa të tjerë nuk mund të qëndrojnë të lidhur as një muaj

Disa shenja (si Demi dhe Peshqit) e pëlqejnë idenë e të qenit në një marrëdhënie afatgjatë, por kanë probleme me marrjen e vendimeve të mëdha. Në fakt, katër prej shenjave të horoskopit, nuk duan ta shohin veten e tyre të martuar. Ja cilat janë ato:

1. Dashi

Njerëzit që i përkasin shenjës së dashit, njihen për natyrën e tyre plot aventura. Pas një lidhjeje të gjatë, personat e shenjës së dashit e kanë të vështirë të vendosin nëse do të martohen. Për ta martesa është një ide e largët dhe janë të pavendosur në lidhje me të.

aries-horoscope-2016

2. Binjakët

Një nga gjërat më të mira që ka një binjak është aftësia për të komunikuar mirë me të tjerët. Martesa i frikëson dhe si shenjë ajri që janë e kanë të vështirë të përballen me një përgjegjësi të tillë. Nëse bëhet fjalë për një lidhje, binjakët janë shumë dakord, ndërsa për martesë nuk mendojnë njësoj. Nëse një binjak e shikon se partneri po tenton t’i zërë më shumë hapësirë, duke e shtyrë drejt martesës, ka mundësi të zhduket fare.

gemini-zodiac-sign-180314_1463924126-2939390

3. Shigjetari

Shigjetari është shenja më e lumtur e horoskopit kur është beqarë dhe në shoqërinë e miqve të vet. Nuk është mirë ta shtyni drejt martesës, nëse nuk është i bindur plotësisht për këtë gjë. Personat e kësaj shenje duken sikur janë të kënaqur me idenë e një lidhjeje të gjatë, por kur vjen puna te martesa nuk mendojnë njësoj. Frikësohen se partneri do t’i marrë lirinë.

shigjetari

4. Ujori

Ujorët janë një ndër shenjat që e duan më shumë vetminë dhe është shumë e vështirë të kuptosh ndjenjat dhe mendimet e tyre. Kur bëhet fjalë për martesën, në shumicën e rasteve një ujro largohet fare edhe nga lidhja e tyre. Krahasuar me shenjat e tjera që bëjnë pjesë te grupi i atyre që nuk e pëlqejnë idenë e martesës, ujorët janë shenja që kryesojnë.

zodiac-aquarius-health-diet-tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *