Kjo është unaza me gurë diamant, që Besi ia dhuroi Xhensilës ditën e martesës

Kanë kaluar muaj të tërë qëkurse Xhensila Myrtezaj dhe Besart Kallaku lidhën kurorë në një dasmë gjigante.

xhensila

Por deri më tani, këngëtarja është treguar e kujdeshme për të mos e treguar unazën e martesës, e madje edhe në disa postime e ka mbuluar atë me emoji.

75247-640-0-5a634f447f10c

Çështje besëtytnie apo modestie, kjo nuk dihet, por së fundmi, Xhensila duket se padashje ka zbuluar unazën që partneri i ka dhuruar ditën e dasmës.

75248-640-0-5a634f447f36a

Në një video ku ajo shihet duke i dhënë makinës, dalllohet unaza në formë rrethi martese me një gur të çmuar, që me shumë gjasa është një diamant.

xhensila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *