Leonora Jakupi ‘braktis’ muzikën (Foto)

Ka kohë që Leonora Jakupi nuk ka lansuar ndonjë këngë te re.

Kohët e fundit ajo duket të jetë më shumë e përkushtuar në fotosesione, duke luajtur në këtë mënyrë rolin e modeles.

Sigurisht që është edhe bukuria dhe format e saj trupore, që ia mundësojnë këtë gjë!

67uyjhn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *