Liberta dhe Flori udhëtojnë së bashku

“Ku ka zë nuk është pa gjë”, thotë një shprehje e njohur e me sa duket zërat për një lidhje mes Flori Mumajesit dhe Liberta Spahiut nuk kanë qenë krejt të pabazë.

Së fundi prezantuesja e njohur dhe kantautori janë parë në të njëjtin vend dhe ai që I nxjerr zbuluar është instagrami.

Pikërisht tri ditë më parë në instagramin e saj Liberta Saphiu publikon një foto, në të cilën tregon se gjendet në Zvicër.

liberta-350x236

liberta-350x236

Në të njëjtën datë, në instgramin e 2ton shihet një foto e djemve të grupit dhe Flor Mumajesit, po në Zvicër.

2-ton-768x325

Të jetë kjo e gjitha vetëm një ratësi, apo të dy kanë fluturuar së bashku drejt Zvicrës?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *