Majku e braktisi përfundimisht, në pushime me të dashurën e re, shikoni reagimin e Majlindës

Majku sot u kap mat nga mediet me të dashurën e re. Çifti më i ri në estradë që pritet të ketë një valë të madhe të komentimit, më nuk e ka problem të dalin edhe në publik së bashku.

Mirëpo, publiku është mësuar ta dëgjojë emrin e Majkut me të Majlindës, edhe pse u ndanë, është Roani ai i cili i solli në media të bashkuar, .

majlinda_1508975539-4452695

Majk dhe Majlinda përbënin një çift ideal për shumicën e fansave të Majkut, prandaj edhe është e vështirë që në memorien e publikut të ndahen.

Majlinda sot ka parë fotografitë e babait të fëmijës së saj dhe publikimi i disa fotografive pasoi nga ana e saj.

majku-logo_1515765719-3725737

Majlinda mbi foto ka vendosur disa emoji me gjuhën jashtë dhe vetë fytyra e saj tregon që nuk ia ndjen për atë që po ndodh./ORAinfo/

3-12

21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *