Mirupafshim Era! Faton Shoshi e zëvendëson me këtë emër të njohur

Ende pa u konfirmuar zyrtarsiht, lidhja e Era Istrefit me Faton Shoshin përfundoi e po ashtu, edh ebashkëpunimi i tyre profesional.

73526-640-0-5a59e5ce74ec8

Këtë e konfirmoi vetë menaxheri i njohur pak kohë më parë në emisionin “Thumb”.

73527-640-0-5a59e5ce75759

Por duket se Fatoni nuk ka humbur kohë për të nisur rekrutimet e reja për label-in e tij “Nesër Music” dhe sipas “Blitz.al”, duket se emri më i ri që ai ka marrë në menaxhim është Butrint Imeri.
73531-640-0-5a59e5ce76547

Shoshi dhe Imeri fillimisht u panë në një tavolinë së bashkë, ndërsa në një koment në Instagram, Fatoni i shkruan mikut të tyre: “Butrint Imeri të bën të fala! Harem ia kam bërë në Brezovicë!”

73532-640-0-5a59e5ce76d76

Kështu, Shoshi ka lënë të kuptohet se vendin e Era Istrefit në label-in e tij tashmë e ka zënë Imeri.

73533-640-0-5a59e5ce77559

73528-640-0-5a59e5ce75a01

73529-640-0-5a59e5ce75dd4

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *