Modeli kosovar që po arrinë majat në tregun e huaj

Arber Hoti, kosovari i lindur dhe i rritur në Gjermani synon të arrije majat e modelimit, shkruan Artistët Shqiptarë.

23619066_1438001169651638_1640507468_n

E kjo për Arbrin nuk është vetëm synim, por këtë e dëshmojnë sukseset e tij qysh tash në fillimet e karrierës si model.

23574384_1438001082984980_1609910061_n

Për më tepër, nga larg vërehet që ai i posedon të gjitha karakteristikat e një mashkulli që të lë pa fjalë.
Arbri është 18 vjeçar dhe karrierën e tij e ka filluar si konkurrent në Mister Diaspora, ku ka zënë vendin e dytë.
23584617_1438001106318311_846961662_n

Ai ka marrë pjesë në gara të shumta të tjera të bukurisë, ku vlen të veçohet eventi i fundit në Turqi, “Future Fashion Faces World”, ku rrëmbeu tri çmimet kryesore:
1. Foto modeli i kompeticionit
2. Fytyra e ardhshme e botës
2. Fitues në kategorinë e të rinjve

23584855_1438001152984973_525841989_n

E që të bindeni, shikojini vetë!/Artistët Shqiptarë/

23574458_1438001132984975_1439819911_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *