Momente “intime” midis Fjolla Morinës e Big Mamës (Foto)

Që të dyja njihen si ‘bishat’ e estradës shqiptare
Bëhet fjalë për këngëtaren nga Maqedonia Big Mama, dhe Fjolla Morinën si njëra nga karakteret më rebeluese.

Angazhimet e secilës veç e veç duket se nuk i premtojnë mjaftueshëm kohë sa të kenë takime prej kolegesh, përveç xhirimeve të ndonjë emisioni të sezonës verore, njejtë siç shfaqen në postimin e fundit.

E madje mënyra se si paraqiten është tejet e nxehtë, megjithëse që të dyja si karaktere janë tejet energjike dhe larg kompleksve se si mund të paragjykohen nga audienca, transmeton kosovarja.

Fotoja e përbashkët shfaq ‘bombat’ e estradës, në pishinë në njërën nga Rivierat turistike ku po qëndrojnë bashkë me emra tjerë të njohur të estradës, por ajo që tërheqë vëmendje është tendenca për të shkëmbyer puthje në buzë, diçka që për Fjolla Morinën nuk është hera e parë e as e fundit del të mos jetë.

fjolla

b2_1_6

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *