Në këtë foto ndodhet një emoji ndryshe nga të tjerët, a mund ta gjeni?

Në një fotografi të publikuar në internet do të shihni shumë emoji. Por, a mund ta gjeni cili është ndryshe nga të tjerët?
Njëri nga të gjithë emojit është ndryshe nga të tjerët, nëse mund ta gjeni atë brenda 10 sekondave atëherë ju keni me të vërtetë një shikim të mirë.

Nëse e gjeni, vetëm shpërndajeni këtë link duke e përshkruar sipër me fjalët “E gjeta”, dhe sfidoni miqtë tuaj për ta gjetur.

find-the-diffferent-emoji_1480264145-7863589

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *