Një ditë në Big Brother, Ejona dhe Ademi flasin për ndarje

Çiftet janë ulur në oborr dhe po diskutojnë mbi dashurinë dhe ndarjen. Në diskutim e sipër, Kei vendos të pyesë Jonën. “A e ke menduar ndonjëherë ndarjen nga bashkëshorti?”, i drejtohet ajo.

Reagimi i Jonës ishte i menjëhershëm, jo vetëm me fjalë. “Kam vuajtur shumë për të qenë bashkë me Ademin dhe nuk e mendoj kurrë ndarjen nga ai”, tha ajo duke shpërthyer në lot.

E gjitha kjo ka shkaktuar edhe të qeshura tek banorët e tjerë, që iu drejtuan Ademit që t’i jepte një puthje Jonës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *