Nofka që përdorin Luana dhe Marina mes njëra-tjetrës

Luana dhe Marina Vjollca janë dy nga vajzat më simpatike të ekranit dhe gjithashtu më të ndjekurat në rrjetet sociale. Ato kanë një lidhje shumë të ngushtë me njëra-tjetrën dhe ndajnë bashkë foto por edhe komente vlerësimi.

Në një video të Marinës, e cila ka ‘çmendur’ fansat me sensualitetin e saj, vajzat simpatike kanë zbuluar nofkën që përdorin ndërmjet tyre, “Bisha i vure flakën”, i komenton Luana ndërkohë që Marina i replikon, “Gjithmonë pas teje bisha”.

Bukuria e tyre është pikasur edhe nga mediat e huaja.

b0ace9890263405aa1dbd7f6010eede9

c412c7bcddb7af1b50290a1f19536f83

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *