Nora Istrefi ‘e kalli lojën’ me këto të pasme!

Se është shumë seksi na kujton shpesh.

nora-istrefi

Nora Istrefi ka publikuar një fotografi në Instagram, por komentet i ka marrë vetëm për një pjesë të trupit të saj.

nora-istrefi44

Fjala është për të pasmet bombastike të shfaqura me pantallona të ngushta, të cilat kanë marrë vëmendjen e madhe.

nora istrefi

Nora është shumë aktive në rrjetet sociale, më shumë se në muzikë dhe gjithmonë publikon fotografi të ndryshme, duke qenë çdoherë temë diskutimi./Lajmi.net/

nora istrefi

nora istrefi

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *