Nuk do ta besoni se sa kalori djegin burrat dhe gratë gjatë seksit

A keni menduar ndonjëherë se sa yndyrë ju jeni duke djegur në shtrat? Këtu ne zbulojmë të gjitha …
Burrat djegin më shumë kalori gjatë seksit sesa femrat – por është një stërvitje e madhe kardio për të dy gjinitë.

sex-bed-couple

Zonjat mund të djegin më shumë kalori në dhomë gjumi sesa nga secila formë tjetër e stervitjeve.

Dhe duket se shpenzojnë më shumë energji sesa gratë gjatë seksit, gjë që është një lajm i mirë për linjat e tyre të gjata.

do-couples-have-sex-after-baby-2160X1200-780x439

Sipas një studimi në Universitetin e Kebekut të Montrealit, burri dhe gruaja bashkë mund të djegin deri në 306.1 kalori gjatë marrëdhënieve seksuale.

Kjo është ekuivalenti i një patate të mesme të pjekur me salcë kosi, salsa dhe një anë e pjepërit.

Sex-1198851-620x358

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *