Nuk i pëlqejnë disa pjesë të trupit, Big Mama me ndërhyrje të tjera kirurgjike

Është kthyer në qendër të vëmendjes për shkak të humbjes së kilogramëve të tepërt, si rrjedhojë e një intervenimi në lukth.

Mirëpo, tani është radha e operacioneve plastike, për ti përmirësuar siç e thotë ajo ‘defekteve’ pas dobësimit.

Prive nga Big Mama ka kuptuar që ajo do të bëj ndërhyrje në hundë, gjoks dhe të pasme.

mpuq e keni 😘#cestlavie #rtvklan

A post shared by Big Mama (@bigitos) on

Këto do të ndodhin muaj më vonë dhe jo për momentin.

Ndryshe, këngëtarja kohë më parë ka paralajmëruar se do të sjell këngë të reja gjatë vitit 2018.

Theksojmë se pas humbjes së peshës, bukuroshja kishte zbuluar se shumë miq tani po i kërkojnë që të bëhet e dashura e tyre.

#Cestlavie 🎄 2018

A post shared by Big Mama (@bigitos) on

Gezuar me Emra com 2018 @emra_com fustani 👗 @nanagtc 💄 @elonabalaj1

A post shared by Big Mama (@bigitos) on

..

big-mama_1486744307-6049491

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *