Pas këtij gjesti, të gjitha vajzat do të donin të kishin një vjehrrë si të Marinës

Zakonisht marrëdhënit nuse-vjehrrë janë shumë delikate.

Por me rastin e Marina Vjollcës ndodh ndryshe.

marina-vjollca-1

Mamaja e Getoarit i ka dedikuar publikisht një status nuses dhe dy djemve të saj duke u shprehur me fjalët më të mira.

“Ndjenjë e paharrueshme, po ashtu e papërshkruar. E shtunë, 10 shtator. I falenderohem Zotit që kam dy djem që më plotësojnë dhe vlerësojnë dhe një nuse që më plotëson vajzën që nuk kisha deri sot”, shkruan ajo ndër të tjera. Dhe këto fjalë kanë prekur zemrën e nuses e cila e falenderon: “ Ooo çfarë dedikimi. Të dua shumë”. E kush nuk do ta donte një vjehrrë të tillë?

ertyr5y5676

b8115186d8412f3d524dfc73e3c7d1fb_1506196669-792015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *