“Riktheni Xhenin dhe Benardin në Big Brother”… (Foto)

“Riktheni Xhenin dhe Benardin në Big Brother”, thirrja e fansave për produksionin

Largimi i çiftit Xheni dhe Benard nga shtëpia e Big Brother është shoqëruar me reagime të forta të fansave të tyre në rrjete sociale, që e kanë cilësuar si tërësisht të papranueshme daljen e tyre.

Prej disa ditësh tashmë, qytetarë të ndryshëm kërkojnë të zbardhet tërësisht mënyra e votimit ndaj banorëve, pasi kanë dyshime se votimi nuk ka qenë i rregullt.

Në redaksinë e Blitz.al kanë ardhur dhjetra kërkesa dhe peticione që i janë dërguar edhe produksionit të Big Brother, ku fansat kanë renditur disa kërkesa, ndër të cilat fansat arrijnë deri aty sa kërcënojnë se do ta hedhin në gjyq produksionin për padrejtësinë që i është bërë çiftit Xheni dhe Benard.

“Në qoftë se nuk kemi transparencë ose rihapje të televotimit për të kuptuar të vërtetën në grup, xhenardat do të vazhdojnë në rrugë ligjore ose do zhvillojnë protesta deri në mbyllje të këtij formati. Do t’i drejtohemi Endemolit për padrejtësitë e kryera ndaj çiftit. Duam transparencë dhe vlera dhe jo mungesë qytetarie”,- shkruajnë fansat.
xheni-1

LETRA E FANSAVE DREJTUAR PRODUKSIONIT TË BIG BROTHER

Përshëndetje produksioni i Big Brother. Ne jemi shikues të rregullt të këtij formati për 9 vite rresht, gjithashtu kemi ndjekur edhe formate simotra jashtë trevave të Shqipërisë edhe e dime se si funksionon . Kemi menduar që ne shqiptaret kemi vlera ,dimë të respektojmë rregullat, por kemi kuptuar që nuk është e vërtetë. Jemi shumë të zhgënjyer nga padrejtësia që i është bërë dy të rinjve në këtë format, Benard Marashi dhe Xheni Mhillaj. Ishte çifti më i pëlqyer nga publiku, kishin një popullaritet të paparë, falë edukateë, qytetarisë, pozitivitetit dhe seriozitetit që na transmetuan .Arritën të përballonin çdo gjë me shumë maturi edhe pse shumë të rinj në moshë. Ne e kuptojmë që ato nuk dolën nga votat e publikut, kjo gjë po shihet nga mbështetja që kanë, por nuk po e kuptojmë arsyen pse nxorrët pikërisht këto që ishin çifti më i dashur për publikun. A ia vendosët emrin këë vit edicioni i dashurisë, kush më tepër se ky çift na transmetoi dashuri të vërtetë aty brenda ?! Kemi disa paqartësi :

1- Duke qenë se Damiano Agalliu ishte në nominim , i dolën thyerjet e rregullave në pah, duhet të ishte ndërprerë televotimi. Kështu funksionon në të gjithë botën. Pse nuk u zbatua në Shqipëri ky rregull?

2- Kërkojmë të dimë saktësisht nga kompania që keni lidhur kontratë të gjitha tabulatet përsa i përket sms të dërguara .

3- Asnjëri nga ne nuk jemi të afërmit e Benardit apo Xhenit, jemi mbledhur nga e gjithë Shqipëria ,nga çdo vend që jetojnë shqiptarët pa e njohur njëri -tjetrin për të mbështetur këta dy të rinj.

Ne si grupi i “xhenardave” të kontaktuar edhe nga shumë shqiptarë të tjerë, gati 25.000 fansa kërkojmë një sqarim të detajuar për sms që kemi dërguar edhe nuk kemi marrë konfirmim .

Në qoftë se nuk kemi trasparencë ose rihapje të televotimit, për të kuptuar të vërtetën ne si grup xhenardat do vazhdojmë në rrugë ligjore ose do zhvillojmë protesta për mbylljen e këtij formati.

Do i drejtohemi ENDEMOLIT për të gjitha padrejtesitë që kemi vënë re kundër këtij çifti.

Duam transparencë dhe vlera , jo antivlera dhe mungesë qytetarie. Kthejini publikut atë që meriton.

Një postim për çiftin për 30 minuta shkon me qindra like, ndërsa postimet për ato që keni mbajtur brenda për 30 ditë nuk i mbledhin 100 like. Audienca ju ka rënë ndjeshëm.

Ju lutem na tregoni që në këtë vend akoma ekziston drejtësia,na tregoni që nuk ka korrupsion.

XHENARDAT. Na ndihmoni, i duam çiftin brenda sepse nuk shikohet më Big Brother.

Foto 1
1
Foto 2

Foto 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *