Sa shpesh duhet të bëni seks? Ja përgjigjia e mjekëve

Jeni në dilemë për shpeshtësinë e seksit? Mos u shqetësoni më. Disa mjekë gjermanë kanë marrë përsipër një studim mbi shpeshtësinë e seksit.

Ata kanë pyetur djem, vajza, burra dhe gra se sa shpesh bëjnë seks dhe sa herë do dëshironin ta bënin. Mjekët dolën në këto rezulate:

18 – 29 vjeç: Mesatarisht 112 herë brenda vitit

30 – 39 vjeç: Mesatarisht 86 herë brenda vitit

40 – 49 vjeç: Mesatarisht 69 herë brenda vitit

Veç tjerash, 13 për qind e çifteve të martuara bëjnë seks vetëm disa herë në vit, përderisa 45 për qind e tyre kryejnë disa herë brenda muajit. 34 për qind kryejnë seks dy apo tri herë në javë dhe vetëm 7 për qind e çifteve të martuara bëjnë seks katër apo më shumë herë gjatë javës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *