Shihni si “maskohet” Ronaldo për të shmangur kamerat dhe fansat

Cristiano Ronaldo është munduar në maksimum të shmangë njerëzit gjatë një nate me miqtë e tij. Ylli i Real Madrid Ronaldo e dashuron të qenurit në qendër të vëmendjes dhe ka krijuar një markë miltu-milionë euro duke maksimizuar profilin e tij publik.

cristiano-ronaldo-family-08282017-1503963243-640x427

Por edhe 32-vjeçari ka nevojë të qëndrojë larg lenteve të aparateve ndonjëherë, dhe ai bëri më të mirën e tij të mos binte në sy në kryeqytetin spanjoll.
Ronaldo ishte duke shijuar një mbrëmje të bukur mes miqve të tij në Madrid gjatë pushimit.

cristiano-ronaldo-georgina-rodriguez-09012017_19hzeaobryopp15bgt5nyxp1z6

Dhe kur është njohur nga tifozët dhe fotografët që prisnin jashtë, ai vendosi ta bënte sa më të vështirë punën e tyre. Kështu që ish-lojtari i Manchester United mbështolli veten e tij me një shall, duke lënë vetëm sytë jashtë.
Më pas hyri në makinë dhe u largua bashkë me një nga miqtë e tij por pa hequr shallin nga koka.

4c8bab0c79df5950a6e6f4aa52832976_L

collagerinio (1)

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *