Shikuesit shokohen nga ajo çka panë gjatë emisionit live tek trupi i Bleronës (Foto)

Tashmë vendin e Labit e ka zënë Blerona, moderatorja seksi shfaqet çdo të dielë në ekranet televizive.
Blerona zakonisht i kushton rëndësi pamjes së jashtme por sot shikuesit janë çuditur nga pozicioni i trupit të saj. Madje ata kanë pyetur “Çka ka këmba e Bleronës?”.

Ajo çka vërehet është pozicioni se si moderatorja është ulur dhe këmba nuk i duket aspak në pozitë të përshtatshme. Por jo më kot kanë thënë: Për t’u dukur bukur duhet sakrifikuar.

16409032-1727181127594243-1998854760-o_1485693468-6068060

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *