Si zakonisht, pas Ledrit edhe Capitali na tregon diçka

Është bërë si traditë tashmë që Capital T të vjen me këngë të re në të njëjtën kohë kur këngë paralajmëron këngë të re

E pasi Ledri paralajmërojë këtë të dielë këngën e tij “TZZ, i menjëhershëm ka qenë si zakonisht reagimi i Capitalit, i cili po ashtu ka paralajmëruar se do të vije me një këngë tjetër të re.

Kujtojmë se kur Buta dhe Ledri kishin shtyrë lansimin e këngës “Mbi re”, vetëm shkaku i Capital T’së, pasi që ai e kishte paralajmëruar këngën në të njëjtën orë si Ledri dhe në të njëjtën ditë, express.

Bëhej fjalë për bashkëpunimin e tij me Ardian Bujupin dhe këngën “Andiamo”.

Por, për dallim prej Ledrit që ka paralajmëruar këngën me titull dhe ditën, kësaj radhe Capitali e ka bërë vetëm duke postuar një poster poshtë se cilit shkruan kinezisht.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/roze/si-zakonisht-pas-ledrit-paralajmeron-kenge-edhe-capitali-446763/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *