Zbulohet pse është zënë Nora Istrefi dhe Roberti

Prej vitesh në një marrëdhënie e të martuar në vitin 2014, një dashuri disa-vjeçare nga e cila ka lindur edhe vajza e tyre Renee, gjithsesi mes Nora Istrefit dhe bashkëshortit të saj Robert Berisha ekzistojnë mosmarrëveshje dhe zënka.

Pak kohë më parë u përfol se ata ishin ndarë, madje se Roberti kishte një vajzë jashtë martesës, por kjo u mohua nga vet ky i fundit. Këtë rradhë ka qënë Nora që ka folur duke treguar se edhe ata kanë zënka si çdo çift tjetër.

“ne grindemi shpesh për shkak të orareve dhe ngadalësisë sime. Roberti është më i saktë në orare kurse unë e marr ngadalë dhe nuk nxitoj. E kam vet këtë ‘ves’”, rrëfen këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *