Promovim i Artistëve

Rubrika ‘Promovimi i artistëve’ ka për qëllim promovimin e artistëve të rinj, kështu duke shtyrë përpara projektet e tyre përmes portalit si dhe rrjeteve të tjera sociale në kuadër të ‘Artistët Shqiptarë’, si platforma më e madhe e Showbizit në trojet shqiptare.

No Content Available

Na ndiqni në rrjete sociale


Lajmet e fundit